دوران شیردهی ریزش ابرو

آیا دوران شیردهی ریزش ابرو اتفاق می افتد و دلایل آن چیست؟

برخی از افراد چه زن چه مرد در دوران زندگی خود دچار مشکلاتی به خصوص زیبایی می شوند. یکی از مشکلاتی که امروزه بعضی از افراد دچار ان شده اند ریزش موهای ابرو است. اهمیت و رسیدگی به موهای ابرو برای خانم ها مهم تر از اقایان است. حساسیت درباره ریزش موهای ابرو در خانم ها بیشتر است. اگر چه خانم ها باتوجه به بارداری و شیردهی بیشتر در این دوران دچار این مشکلات می شوند. برخی ار مادران ممکن است در دوران شیردهی ریزش ابرو داشته باشند و در زمان شیردهی با این مشکل روبرو شوند اما جای نگرانی نیست. برای این که درمانی برای این مشکل پیدا کنید باید قبل از هر چیزی به سوالی در باره علت ریزش موهای ابرو در شیردهی پاسخ داد. 

دلایل ریزش ابرو در دوران شیر دهی

این دوران به شرایط جسمی مادران بستگی دارد چرا که برخی از این مادران در دوران شیر دهی به ریزش موهای ابرو دچار نمی شوند درکل همه مادران در ما بین 2 الی4 ماهگی نوزاد از این مشکل شکایت دارند. برای این که از پس درمان ان در این دوران برایند باید از علت ریزش موهای ابرو در دوران شیر دهی اطلاع داشته باشید. مهم ترین دلایل ریزش موهای ابرو در این دوران می توان به تغییرات هورمونی ایجاد شده در دوران بارداری و شیر دهی مادران و کمبود مواد مغذی به خاطر شیر دهی به بچه اشاره کرد. مشکلات ریزش مو در این دوران را با رعایت چند نکته می توان برطرف کرد و جای هیچ گونه ناراحتی و نگرانی نبوده و شما برای رفع ان باید به تقویت بدن بپردازید و به موهای ابرو پر پشتی و زیبایی باز می گردد.

بیشتر بخوانید : 10 کاری که باید پیش از کاشت ابرو انجام بدهیم

راهکار های جلوگیری از دلایل ریزش ابرو در دوران شیر دهی

  • مادران در دوران بارداری یا شیر دهی به دلیل تغییرات هورمونی و سبک زندگی دچار استرس زیادی می شوند در نتیجه ریزش موهای ابرو در این دوره بیشتر خواهد شد. امروزه در تحقیقات انجام شده استرس عامل ریزش موهای ابرو است. اولین عاملی که بعد از این دوران باید کنار گذاشت استرس زیاد است.
  • دلایلی که باعث می شود در این دوران دچار ریزش موهای ابرو شوید غافل شدن از تغذیه ی دوران شیر دهی است. باید حتما از داروهای ویتامین بعد از شیر دهی استفاده کرد. علاوه بر این داروها، مادران باید در این دوران به تغذیه غذایی سالم خود اهمیت زیادی دهند.
  • مادران به‌دلیل این که باید چند ساعت یک بار شیر به نوزاد خود دهند با بی خوابی مواجه می شوند. اگر بی خوابی تا حد تصور بیشتر باشد موجب ریزش موهای ابرو می شود. تا حد امکان موقع خوابیدن کودک شما هم باید کم خوابی خود را جبران کنید.

بیشتر بخوانید : کاشت ابرو قبل از عمل و مراحل پیوند ابرو

موثرترین روش‌های درمان ریزش ابرو در دوران شیردهی عبارتند از:

پرهیز از استرس

با وجود نوزاد تازه متولد شده شرایط و سبک زندگی انها به کلی تغییر می کند. در نتیجه این شرایط موجب می شود استرس زیادی وارد زندگی مادران شود. ولی در کل استرس منشأ ریزش موهای ابرو است. به همین خاطر اگر به نوزادتان شیر می دهید باید خود را از هر گونه استرس یا تنشی دور کنید. استرس علاوه بر ریزش موهای ابرو مشکلات زیادی را به همراه دارد.

سبک رژیم غذایی سالم

مادران در این دوران با کمبود تغذیه غذایی مواجه می شوند به همین خاطر اگر به بدن مواد غذایی نرسید باعث ریزش موهای ابرو می شود به همین دلیل اگر می خواهید با این مشکلات مواجه نشوید باید از برنامه غذایی خود غذای ناسالم را حذف کنید به جای ان از غذایی سالم استفاده کنید. از جمله مهم‌ترین مواد غذایی که مصرف آن‌ها برای مادران شیرده توصیه می‌شود سبزیجات، میوه‌ها، مصرف پروتئین و مواردی از این قبیل است.

از داروهای ویتامین استفاده کنید

اگر مواد غذایی در بدن مادران شیرده کم شود باعث ریزش موهای ابرو می شود به همین دلیل از انواع ویتامین ها در زمان شیر دهی نباید غافل شويد مصرف هر نوع ویتامین بر سلامت و تقویت استخوان حتی پوست تأثیر گذار است.

اهمیت دادن به مراقبت روزانه ابروها

یکی از عواملی که تا حد زیادی می تواند ریزش موهای ابرو را کاهش دهد مراقبت های اصولی و درست است به عنوان مثل از انواع سرم های تقویتی مناسب موهای ابرو استفاده کنید. علاوه بر آن نکاتی نظیر استفاده از رنگ‌های شیمیایی و محصولات ارایشی ابروی مضر و … را کنار بگذارید. این موارد تا حد زیادی به سلامتی ابروها اسیب زده و باعث ریزش موهای ابرو می شود.

مصرف شامپوهای استاندارد

اولین قدمی که باید در جهت رفع ریزش موهای ابرو برداشت مصرف یک نوع شامپوی مخصوص ابروها برای مادران شیر ده است برای انتخاب یک شامپوی ابروی مناسب باید از یک مشاور کمک بگیرید. توجه کنید حتما از شامپوی ابروی با ترکیبات گیاهی و سالم تر استفاده کنید. تا از بروز هر گونه حساسیت جلوگیری شود.

منبع : ستاره ساعی

مدیر کلینیک هوژین
مدیر کلینیک هوژین
مقالات: 67

دیدگاه ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *